...czyli minimum naszych słów, maksimum Waszych! Za wszystkie opinie serdecznie dziękujemy! To najlepsza forma reklamy nas samych jak i pozytywny bodziec do dalszego rozwoju!

Zamieszczone poniżej opinie są wypowiedziami naszych klientów z zachowaniem oryginalnej pisowni.

Marta i Tobiasz
2019-III / Dziękujemy za wspaniałą współpracę oraz serdecznie polecamy :-). Foto-Chrominscy to duet stworzony do tego co robi, profesjonalny w każdym calu. Dostaliśmy przepięknie zmontowany film, inny niż wszystkie oraz ogrom wspaniałych zdjęć, które nas oczarowały :-). Asia i Andrzej budowali cudowną atmosferę podczas naszych spotkań bo to przesympatyczni ludzie od których bije ciepło, którzy zarażają uśmiechem :-) Serdecznie pozdrawiamy, Marta i Tobiasz :-).
Agata i Damian
2018-XII / Wspaniały duet, profesjonalny w każdym calu! Można ufać w 100%. Widać że robią to z pasją i pełnym zaangażowaniem :) Film fantastycznie zrobiony, super przejścia i dodatki :) Zdjęcia najwyższej jakości, ujęte w najlepszych momentach! Goście również są pod wrażeniem. Gdybyśmy mieli brać ślub drugi raz to na pewno postawilibyśmy ponownie na Foto-Chromińskich! :)
Polecamy!!
Agata i Bartłomiej
2018-XI / Najlepsi z najlepszych . Zadowoleni w 100% ze współpracy :) film i zdjęcia najlepszej jakości . Miły i sympatyczny duet , nie czuć żadnego skrępowania :) polecam !!!
Justyna i Tomasz
2018-X / Polecam!!! Świetna współpraca a także profesjonalizm w każdym calu oraz najlepsze zdjęcia i film na świecie. Dzięki Wam mamy uwiecznione cudowne wspomnienia z tak waznego dla nas dniu które zostaną z nami na całe życie.
Natalia i Damian
2018-11-26 / Są jak Nindżia ! Widzą wszystkich, nikt nie widzi ich. Pełen profesjonalizm, dbają o detale. Jeżeli miała miejsce jakaś wtopa to Andrzej ją zmontuje tak, że nic nie będzie widać ! Jeżeli nie macie pomysłu na sesję to Asia zrobi super zdjęcia nawet przy płocie !
Martyna i Patryk
2018-11-16 / Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, wspaniała współpraca, świetne podejście do klienta, a przede wszystkim film i zdjęcia, które nas urzekly.
Adrianna i Mateusz
2018-11-12 / Polecamy w 100% ! Współpraca z Wami to byla czysta przyjemność. Wszystko wyszło perfekcyjnie. Zarówno na ślubie jak i na sesji. Asia i Andrzej podchodzą do swojej pracy solidnie. Mimo dzielacej nas odległości nie było żadnego problemu z dogadaniem się. Sympatyczni i z całą pewnością godni polecenia ! wybierzcie ich a nie będziecie żałować ani chwili !:)
Pozdrawiamy Ada i Mateusz
Justyna i Przemysław
2018-11-08 / Asiu i Andrzeju współpraca z Wami była dla nas czystą przyjemnością. Wybór Waszej firmy w tym szczególnym dla nas dniu, okazał się bardzo trafny. Wasze doświadczenie sprawiło, że jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z materiału w postaci zdjęć, jak i filmu. Jednym słowem dzięki za udaną współpracę. Szczerze polecamy wszystkim Parom - na pewno nie będziecie żałować. Dziękujemy Justyna i Przemysław. Pozdrawiamy :-)
Agata i Witold
2018-11-04 / Serdecznie polecamy! Wspaniali ludzie, serdeczni, sympatyczni, z ogromną pasją. Przemiła atmosfera podczas sesji poślubnej. Zdjęcia i materiały wideo najwyższej jakości.
2018-03-05 / Serdecznie polecamy! Miła atmosfera pracy, profesjonlane podejście oraz duża elastyczność powodują, że efekty pracy zarówno fotografa jak i kamerzysty, przekraczają oczekiwania klienta -:) jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości zdjęć oraz filmu- widać,że wszystko jest robione z dużym zaangażowaniem oraz poczuciem stylu,a przede wszystkim miłością do wykonywanej pracy -:) pozdrawiamy!! :-)2017 / Fantastyczna 4 to już przeszłość teraz są CHROMINSCY Fantastyczna 2 dziękujemy Monia & Pepe Szczecin super ekipa polecam 2017-11-23 / Ludzie z wielkim zaangażowaniem i pasją !!! Starałem się jak mogłem, żeby coś przed nimi ukryć na weselu ale po prostu są wszędzie i nic im nie umknie -:) D Jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu i zdjęć -:) Pozdrawiamy !2017-11-02 / Profesjonaliści w tym co robią,jesteśmy zachwyceni zdjeciami i filmem.Slub byl wyjątkowym dniem dla nas, do ktorego będziemy wracać dzięki pieknym zdjęciom jak i filmowi. Cieszymy sie, ze trafiliśmy na Andrzeja i Asie, bo sa najlepsi. Swietnie sie z nimi wspolpracuje. JAK NAJBARDZIEJ POLECAMY.2017-10-31 / Profesjonalni, pozytywnie nastawieni do młodych jak i do gości, pełni życia ludzie ! Współpraca przebiegała bez najmniejszych problemów -:) Jej efekty widoczne w 100% w ich pracy -:D Polecam i zachęcam do oglądania :-)2017-08-30 / Bardzo dziekujemy za piękną pamiątkę z naszego Ślubu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu,zdjęć i całej współpracy w sympatycznej atmosferze. Pełen profesjonalizm ! Jeszcze raz dziękujemy i będziemy polecać każdemu.2017-08-10 / Serdecznie dziękujemy za wspaniały film z najpiękniejszego dnia w naszym życiu.Jesteśmy pod wrażeniem pełnego profesjonalizmu, niepowtarzalnych ujęć oraz błyskotliwych pomysłów na podkreślenie tych najważniejszych w życiu chwil ... Jeszcze raz dziękujemy i wszystkim polecamy ! Jesteście bezkonkurencyjni !2017-08-02 / Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, mega pozytywni ludzie, świetne ujęcia! prostu pełen profesjonalizm! Dziękujemy za piękną pamiątkę Pozdrawiamy!2017-06-14 / Najlepsi -:) Przemili pomocni profesjonalni -:) Lepszego wyboru nie mogliśmy dokonać!!!2017-05-30 / Profesjonalni , mili , sympatyczni z poczuciem humoru ludzie -:) Z całego serca mogę polecic Asię i Andrzeja , jeśli tylko czas pozwoli napewno będziemy korzystać z ich usług.-:D Fotografia na medal. -:))
Asiu , Andrzeju jesteście niesamowici , robicie kawał świetnej roboty , DZIĘKUJĘ !! -:))
Pozdrawiam M.2017-05-05 / Asiu i Andrzeju! Dziękujemy bardzo mocno za profesjonalną obsługę, za uśmiech, za słowa otuchy w tym ważnym dniu dla nas. dziękujemy jeszcze raz2017-01-18 / Wspaniali ludzie, profesjonaliści z dużą dawką dobrego humoru i anielska cierpliwością, która była potrzebna w niektórych momentach....po prostu najlepsi2016-11-26 / Profesjonalnie i przede wszystkim wszystko na luzie. Polecam wszystkim a szczególnie tym, którzy myślą, że źle wypadają na zdjęciach :-)2016-02-02 / Bardzo z mężem byliśmy zachwyceni świetnym podejściem oraz pełnym profesjonalizmem :-) superrrrrrrrr :-)2016-11-20 / Asia i Andrzej są wspaniałymi ludzmi, podchodzą do pracy profesionalnie i z sercem:)
Atmosfera podczas współpracy jest bardzo ciepła .
Materiał filmowy z wesela oraz zdjęcia są magiczne.
Podczas sesji podpowiadają jak się zachować i w jakiej pozycji się ustawić,aby zdjęcia wyglądały ślicznie ::)
Otrzymaliśmy wspaniały materiał:)
POlecamy !!!!!!2016-10-31 / Wspaniali ludzie, dający poczucie, że wszystko będzie dobrze; cudowne wspomnienia, które zostaną na całe życie; świetna współpraca, a także profesjonalizm w każdym calu oraz ta magiczna atmosfera i najlepsze zdjęcia film na świecie!
Na każdym kroku pokazaliście, że wiecie, co należy robić, a dzięki temu my mieliśmy mniej na głowie. :-) Bądźcie cały czas tacy, jacy jesteście - świetnym zespołem w pracy i przecudownymi ludźmi prywatnie! :-) Należy Wam się mega uznanie za mega pracę! :-)
Pozdrawiamy!:-)
PS. To na pewnie nie była nasza jedyna okazja do współpracy! :-)

2016-10-10 / Asiu i Andrzeju! Dziękujemy za zabawną i przemiłą atmosferę oraz ogrom pomysłów, podpowiedzi:-) Zdjęcia i video z naszego najważniejszego dnia w życiu są po prostu piękne i magiczne jednocześnie... W każdym zdjęciu widać pasję i profesjonalizm jaki towarzyszył Wam przez cały ten czas. Pamiątka, którą stworzyliście z sercem, to dla nas masa wspomnień do których na pewno będziemy wracać przez lata. Gorąco pozdrawiamy i polecamy wszystkim:-) Aga & Tomek :-)2015-09-18 / Gorąco polecam !!!, profesjonalizm to za mało :-) Wspaniały kontakt, zero problemu z terminami (kiedy sesja, odbiór zdjęć czy filmu). A sesja.... Więcej śmiechu i zabawy niż sztywnego pozowania :-) Jeszcze raz polecam!2015-09-05 / Asia i Andrzej to przede wszystkim zawodowcy i profesjonaliści w tym co robią :-) Ogarniecie wesela oraz sesji dla takich wariatów jak MY to duże osiągniecie :-) Mamy śliczne fotki i film :-) Polecamy i zapraszamy do skorzystania z usług Państwa Chromińskich :-)2015-07-25 / Polecam bez zastanowienia! Od razu widać ze robią to co kochają. Z pełnym zaangażowaniem pracuja z każdym klientem. Świetna technika nagranych filmów i zdjęć, szeroka gama propozycji w pakietach. A przy tym niezwykle sympatyczne małżeństwo! ;-)2015-06-12 / Nie ma się co rozpisywać – po prostu są świetni! -:) Ustawiają , wybierają ciekawe tło do zdjęć a przy tym wszystkim jeszcze dbają o to żeby atmosfera była dobra. W 100% spełniają oczekiwania -:) polecam!!!:) 2014-08-02 / Profesjonalizm przez duże "P". Jeżeli chcesz mieć super pamiątkę z jakiejkolwiek okoliczności wybierz usługi Państwa Chromińskich, a będziesz w 100% usatysfakcjonowany/a. Cena za usługi świadczone przez Foto- CHROMinscy w stosunku do jakości usług jest przystępna. Jeśli będę chciał uwiecznić jeszcze jakąś uroczystość to na pewno zrobią to Foto- CHROMinscy. Pozdrawiam.Bardzo dobra firma. Do każdego zlecenia podchodzą z sercem i prawdziwą pasją.Jestem pełny uznania. Polecam :-)2014-08-28 / Bardzo, ale to bardzo chcieliśmy podziękować Wam za stworzenia Nam prześlicznej pamiątki ślubnej :) Album ślubny w pięknej oprawie, sesja ślubna profesjonalnie wykonana, ślub oraz wesele zarejestrowane w wysokiej jakości i pełnym profesjonalizmem.. Ujęte wszystkie najważniejsze momemnty z tego Najważniejszego dla Nas Dnia w życiu.. Oraz Wy Andrzeju i Asiu z pełną profesją podeszliście do wykonania dla Nas tego wszystkiego.. Pełni humoru i uprzejmości :) Za taką współpracę bardzo Wam dziękujemy :) Jesteście wspaniali :) Wszystkim którzy szukają fotografa i kamerzysty na uroczystość ślubną z czystym sercem bradzooo polecamy !! Warto im zaufać !! :) Pozdrawiamy
Edyta i Krzysztof.2013-06-17 / Szczerze polecamy współpracę z Asią i Andrzejem. Świetny z nich duet, co przekłada się na fantastyczny efekt ich pracy. Zdjęcia są super, filmy również, a to wszystko gwarantuje niezapomniane wspomnienia z najważniejszego dnia naszego życia. Gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz, zdecydowalibyśmy się na FotoChromińscy! Bardzo dziękujemy!
Justyna i Paweł Kankowscy2014-09-01 / Film super:)))) jesteśmy bardzo zadowoleni odwaliliście kawał dobrej roboty .Tak samo zdjęcia jak i film powalają z nóg. Pozdrawiamy,
Kasia i Krzysiek.2013-09-13 / Poleceni przez znajomych... troszkę się balismy bo nie znaliśmy nikogo z tej branży Ale wystarczyło pare zdań zamienionych i poczuliśmy profesjonalizm.... współpraca?? Rewelacja.... podpowiadają wiele Ale i również zaczynają od wysłuchania i nigdy nie lekcewaza zdania klienta.... sporo nowinek fajne wykonanie wszystkiego..... aż chce się siadać i wspominać ten czas.... ich dzieła można oglądać w tym i nasze wygłupy.... :-).... prywatnie.... cudowni ludzie.... na 10 rocznicę ślubu znów zrobimy zabawę i wiem kto to udokumentuje :-)... polecam gorąco razem z żoną...
Monika i Tomek2014-09-19 / Serdecznie i bardzo gorąco dziękujemy za tak wspaniałą ślubną pamiątkę, jaką są zdjęcia i film Waszego autorstwa! Uważamy, że napisane tu komentarze i opinie w pełni oddają efekty i urok wykonanej przez Was pracy :) Wszystko jest bardzo profesjonalne, widać Wasze ogromne zaangażowanie, pasję oraz dbałość o najdrobniejsze szczegóły. Czujemy się dopieszczeni i bardzo zadowoleni :) Oglądając film wzruszamy się i śmiejemy, wszystko powraca do nas i znów czujemy się jak w czasie naszego Najpiękniejszego Dnia w Nowym Życiu. Zdjęcia są rewelacyjne, przepiękne, fantastyczne dzięki nim dostrzegamy, jak wiele działo się dookoła, a czego niestety nie udało nam się zauważyć, bo tego dnia wszystko tak szybko umyka. Szczerze polecamy Asie i Andrzeja, to najlepszy wybór, jakiego możecie dokonać!:) Jeszcze raz bardzo dziękujemy za piękną oprawę naszego ślubu i wesela :) Pozdrawiamy
Michasia i Adrian :-)Podejście i zaangażowanie Foto-Chromińskich to pełen profesjonalizm. Wieloletnie doświadczenie i pasja stawia Asię i Andrzeja w czołówce firm zajmujących się fotografią i video-filmowaniem. Zarówno klienci jak również firmy współpracujące z Foto Chromińskimi podkreślają pozytywne emocje, uśmiechy ale i poważne podejście do tematu swojej usługi co gwarantuje profesjonalny materiał niezależnie od rodzaju imprezy w miłym towarzystwie. Przez lata współpracy obserwujemy progres zarówno w rozwoju umiejętności jak i sprzętu. Ze swojej strony Polecam w 100 % usługi Joanny i Andrzeja !
Przemek